Till toppen

Medarbetare

Rasmus Ahlin

VD
Rasmus Ahlin är utbildad personalvetare med bred erfarenhet inom organisationsutveckling, ledarskap, försäljning och verksamhetsstyrning. Han kommer närmast från bemanningsbranschen där han som stolt medgrundare till Colligo Vårdkompetens de senaste dryga fyra åren fått göra en fantastisk resa.

rasmus@maccab.se

Ardavan Khoshnood

Medicinskt Ansvarig
Ardavan är specialistläkare i Akutsjukvård vid Skånes Universitetssjukhus i Lund. Han har också en masterexamen i Kriminologi från Malmö Universitet, där han verkar som kriminolog. Sedan november 2017 är han även Doktor i Medicinska Vetenskaper (PhD) och postdoktoral forskare vid Lunds Universitet.

ardavan@maccab.se

Mattias Andersson

Grundare

Mattias Andersson är en ung och resultatinriktad Entreprenör. Medlem i nätverket Young Entrepreneurs of Sweden "YEOS" som är ett exklusivt nätverk för unga framgångsrika Entreprenörer i Sverige. År 2017 vann Mattias Stjärnföretagaren i Hässleholm.

mattias@maccab.se

Rebecka De Geer

Projektchef
Rebecka har bakgrund i hälso- och sjukvården som undersköterska och att arbeta med administrativa uppgifter. Numera inriktar hon sig på att uveckla sina färdigheter inom ekonomi och administration.

rebecka@maccab.se

Stefan Boric

Regional Samordnare, Stockholm/Mälardalen
Stefan är ambulanssjukvårdare med mångårig erfarenhet från akutambulansverksamhet och eventsjukvård.

stefan@maccab.se

Johnny Petterson

Resultatenhetschef, Dalarna
Johnny är legitimerad sjuksköterska med mångårig erfarenhet inom ambulansjukvården.

johnny@maccab.se

Andreas Weister

Resultatenhetschef, Småland
Andreas är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i ambulansjukvård

andreas@maccab.se

Henrik Nilsson

Teknisk chef

Henrik är universitetsutbildad i evenemangssäkerhet samt har över 10 års erfarenhet som brandman, tillika stationsansvarig. År 2014 startade han RescueRENT AB för uthyrning och förmedling av ambulans- och räddningstjänster.

henrik@maccab.se

Ivona Petrushevska

VD MACC Admin AB

Ivona är universitetsutbildad redovisningskonsult med över 3 års erfarenhet från att ha varit med och utvecklat en redovisningsbyrå i Malmö.

ivona@maccab.se