Till toppen

Sjukvårdsbemanning

Sjukvårdsbemanning du kan lita på

Vi bemannar både långa och korta sjuksköterskeuppdrag inom alla specialistkompetenser. Vi är ramavtalade leverantörer i bland annat Region Skåne och Halland och har uppdrag över hela Sverige.

Är du nyfiken på att arbeta som bemanningssjuksköterska?

Med oss får du uppdragsmöjligheter inom både äldreomsorg, primärvård och slutenvård över hela landet. Vi ger dig även möjlighet att vara en del av vårt team som bedriver sjukvårdsberedskap på en mängd olika evenemang såsom konserter, rallyn, fotbollsmatcher och mycket annat. Din kontaktperson hos oss håller full koll på dina intresseområden och behov och vi erbjuder självklart konkurrenskraftiga och trygga anställningsvillkor. Oavsett om du arbetar heltid, vill arbeta lite extra för att dryga ut semesterkassan eller någonting där emellan har vi lösningen som passar för just dig!

Är ni i behov av personal?

Vi hjälper er att hitta rätt lösning för just ert behov. Då vi själva är vårdgivare förstår vi vikten av kompetent och flexibel personal som snabbt kommer in i både arbetet och arbetsgruppen. Vi som arbetar i bemanningsverksamheten är utbildade inom personalvetenskap och sjukvård och har många års erfarenhet av att leverera vårdbemanningstjänster. All vår personal har genomgått en strukturerad rekryteringsprocess. Vi har ansvarsförsäkring, kollektivavtalsenliga villkor för vår personal och ett genomarbetat kvalitetsledningssystem för våra interna processer.

Hör av dig till oss (rasmus@maccab.se) så berättar vi mer om hur vi skapar en lösning som är anpassad efter just dina önskemål!

Besök MACC PEOPLE's egen hemsida https://www.maccpeople.se/