Till toppen

Våra tjänster

Sjukvårdsbemanning

Sjukvårdsbemanning du kan lita på

Vi bemannar både långa och korta sjuksköterskeuppdrag inom alla specialistkompetenser. Vi är ramavtalade leverantörer i bland annat Region Skåne och Halland och har uppdrag över hela Sverige.

Är du nyfiken på att arbeta som bemanningssjuksköterska?

Sjukvård som finns men inte syns

Du bestämmer klädkoden!

Personal  med sina gröna uniformer och klumpiga väskor kan ibland kännas både stelt och malplacerat. Därför har vi nu utvecklat en tjänst där vår duktiga personal smälter in i mängden genom att matcha evenemangets klädkod. Om det behövs kommer hjälpen att ges med precis samma utrustning och kunskap som om vi haft vanlig uniform på oss.

VIP-sjukvård

VIP-sjukvård är en tjänst som i första hand riktar sig till den offentliga sektorn, myndigheter, diplomatbesök eller andra internationella besök i Sverige.

Produktförsäljning

Vi arbetar med försäljning och uthyrning av hjärtstartare, första hjälpen- och övrig sjukvårdsutrustning till arbetsplatser och offentlig miljö. För er säkerhet utbildar vi också dig, dina vänner, kollegor, föreningar och andra grupper i hjärt- och lungräddning (HLR) samt första hjälpen. Alla våra HLR-instruktörer är sjukvårdsutbildade.